donderdag 25 februari 2021

Skriebels en het vreemde ABC [19]: lage rugpijn

L.

Lage rugpijn: het gevolg van het tegenhouden van energie die vanuit de stappen die je zet in de buitenwereld, instroomt in jouw binnenwereld en via je basis opklimt naar je hart, maar door jou gehinderd wordt op zijn weg, omdat jij daar moeite mee hebt. Je laat je door je eigen weerstand misleiden, waardoor je blokkeert. 

Dat kan verschillende oorzaken hebben. 

De realiteit bevalt je niet, omdat jij die graag anders ziet. Je mist het vermogen om deze te waarderen zoals die is. Met de realiteit zelf is niets mis, maar ziet hem liever groter of kleiner, met onvrede tot gevolg. Die onvrede manipuleert je om druk te zetten, om te trekken of duwen aan de realiteit, waardoor de energie niet vrij meer kan stromen en komt vast te zitten, omdat jij iets anders wil dan er is. Je koestert een ongenoegen dat niet terecht is. Deze houding werkt niet voor je.

Of de realiteit laat je zien dat wat jij doet niet werkt. Dat feit probeer je onbewust tegen te houden, zodat je kunt doorgaan op de ingeslagen weg of de weg die je voor ogen hebt. Ook hier zal blokkeren het gevolg zijn. Je neemt genoegen met iets dat tekort schiet. Deze weg werkt niet voor je. 

In beide gevallen zal de druk/pijn toenemen, totdat jij besluit om de realiteit te nemen inclusief de weerstand die je ervaart. De eerste stap: voelen wat je doet.


Het kristal

Deze Pyriet met chalcopyriet en calciet maakt contact met de weerstand in jouw onderrug. De steen helpt je bekken ontspannen en opent je hart voor de werkelijkheid zoals die zich aandient, zodat jouw energie weer de ruimte krijgt om te stromen.

Pyriet met chalcopyriet en calciet


Voor nu

dank voor het lezen, Andy, kristalmentor

www.insenzo.com | Klein-Haasdal 88, 6333 AL Schimmert

Zelf dit kristal ervaren of nieuwsgierig naar kristallen? Elke woensdagavond is Open kristal uur. Of kom naar het Open thee uur en drink een kopje thee met me. Of kies voor een kristalafspraak. Je eigen kwaliteiten beter benutten en voelbaar meer contact met je hart? Kamerlezing bij je thuis, kristalsetje of werkkristal op maat? Vragen over een onderwerp?

Mail naar: andy@insenzo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Skriebels onderzoeken pijn... [24]: balans & pijn. Hoe pijnlijk is jouw evenwicht?

Balans Balans is. Punt. Balans is de grote poel waarin een heel universum zijn gang gaat. Niets brengt balans uit balans. In balans is alles...